Vi frygtede, det ville komme her til....

 

Efter aftenens pressemøde har vi med stor tristhed valgt at aflyse Gold Cup i uge 29 .

Når vi gør det allerede nu, er det af 3 hovedhensyn:

  • klubbens økonomi og skades begrænsning.

  • vished, planlægning og økonomisk risiko for alle aktører og deltagere

  • ansvaret for begrænsning af smittespredning

 

Her er nogle af vores tanker:

Gold Cup er på mange måder et internationalt arrangement. Grænserne er lukkede nu. Åbner de til juli? Det lægges der ikke op til, men vi ved det ikke, og hvis de åbner, tør folk da rejse og kan dommerne komme til DK?

En del af vores aktive Newf-folk er i risikogruppen. Vil de føle sig udelukket fra GC, fordi de er nødt til at passe på deres helbred?

Alle store forsamlinger er forbudt frem til 1. september. Hvor stor er en stor forsamling?

Verden er ikke den samme som før og vi vil opleve begrænsninger i vores samvær, helt frem til der er fundet en vaccine eller medicin mod Covid-19. En af begrænsningerne er, at vi skal holde afstand. Hvordan kan vi det på en udstilling?

Vi er i starten af april nu og de første spæde skridt til en genåbning af DK træder i kraft efter påske og evalueres om 1 måned, før de næste skridt eventuelt tages. Mange vigtige funktioner står før os i køen til at få lov til at starte op.

Mange betaler en høj pris i denne tid for at hæmme smitten iblandt os.

Vi savner at ses, vi savner at udstille, men i det store hele er det en meget lille pris, at vi i NFK betaler i forhold til rigtig mange andre.

 

Pas på jer selv og hinanden 

 

***************************************************************************************************************************'

Unfortunately we feared this would happen….

This evening the Danish government had a press briefing, which outlined the plans for the coming months with regard to COVID-19. We will still have to practice social distancing, the borders are still closed and we are still not allowed to gather in big crowds.

Due to this we are very sorry to announce that we have decided to cancel Gold Cup 2020.

The safety of our participants is always our first priority, and given the current situation we don’t feel it would be prudent to go ahead with such a big event.

We will now start making arrangements for Gold Cup 2021, and look forward to welcoming you all next year.

Take care of yourself and each other

Ultimate Web