Hjælp søges til aktiviteter i Jubilæumsåret 2017

     
  • Synes du ikke, at et 50 års jubilæum er noget særligt?
  • Skal Newf-klubben ikke fejre, at den har eksisteret i 50 år?
  • Skal 2017 ikke være et jubilæumsår med ekstraordinære tiltag?

Hvis du kan svare ja til disse spørgsmål og også har lyst til at give en hånd med, så synes vi, at du skal læse videre, således  vi med manér kan fejre vores hæderkronede klubs 50 års jubilæum i løbet af 2017.

Newfoundlandklubben i Danmark har 50 års jubilæum i 2017.  Klubben vil gerne arrangere forskellige aktiviteter i løbet af året, så vi alle kan mærke, at Jubilæumsåret er noget helt særligt. Klubben har derfor nedsat et jubilæumsudvalg, der er kommet med forslag til en lang række aktiviteter. En række af aktiviteterne vil jubilæumsudvalget iværksætte.

Der er også aktiviteter, der vil kræve lidt flere hænder og noget interessetid. For vi alle kan få glæde af nogle af de mange gode aktiviteter, som bl.a. jubilæumsudvalget er kommet med, har vi brug for frivillig hjælp til at gennemføre de forskellige aktiviteter. Det kan være både store og små opgaver, men også praktiske eller administrative opgaver. Det være sig inden for de typiske aktiviteter, som klubben normalt gennemfører – udstillinger, vandarbejde, dressurarbejde, sociale aktiviteter mm.

Typisk vil der være behov for hjælp ved:

  • Praktiske opgaver i forbindelse med udstilling (stille op og tage ned)
  • Stå for sammen med bestyrelsen at planlægge og gennem føre sociale aktiviteter f.eks. i forbindelse med Vinter Specialty (kunne være fælles middagsspisning lørdag aften)
  • ”Hoffotograf” for klubben i jubilæumsåret
  • …og mange andre områder

Klubben er naturligvis også åben overfor andre medlemsiniterede aktiviteter. Dem vi vi gerne være med til at støtte op om, så det kan blive en mulighed.

Skriv derfor til Wivi Mørch på newf-line@mail.dk og fortæl, om du kan give en hjælpende hånd med. Du må gerne skrive lidt om, hvad du gerne vil hjælpe med, hvornår du kan hjælpe osv.

Vi håber, at der er mange, der vil hjælpe med til, at vi alle får et fantastisk Jubilæumsår med mange spændende aktiviteter i vores klub.

Ultimate Web