Omplaceringshunde

På denne side vil vi bistå med at omplacere hunde, der af en eller anden årsag søger en ny og kærlig familie. For at få optaget en hund på omplaceringslisten skal man være medlem af Newfoundlandklubben i Danmark. Desuden skal hunden have en stambog, der er godkendt af DKK.

  • Hvis du har en hund, der søger nyt hjem, så skriv en tekst om den og send gerne billede med. Så vil vi sørge for, at den kommer her på siden.
  • Ønsker du at tilbyde et godt og blivende hjem til en voksen Newfoundland, kan du sende en mail med en lille tekst om jer. Så lægger vi jeres tekst ind  på siden her, og så kan det måske være hunden vælger jer.

Vil du gerne skrives op på denne side så skriv en mail til webmaster
Opslag, der er 3 måneder gamle slettes automatisk. Hvis man efter 3 måneder ønsker sit opslag bibeholdt på siden, bedes dette oplyst til ovenstående mail.


Newfoundland søger hjem

Der er pt. ingen lige nu. 


Familie søger Newfoundland

Vi er et par, Jørgen, 61 og Anne, 55, der bor i Roskilde. Vi har tidligere haft en newfoundlænder. Der desværre kun blev 5 år, pga. hofteproblemer. Vi var meget glad for hende, og hun var en vigtig del af vores familien. Og vi vil meget gerne have en ny newf, men vi vil helst ikke starte med en hvalp igen. Derfor prøver vi at finde en tæve på denne måde.

Lidt om os: Anne underviser på universitet i Roskilde, Jørgen er delvist pensionist og arbejder kun få timer om ugen med regnskab. Vores to voksne sønner er flyttet hjemmefra. Vi bor i et mindre parcelhus med have, og tæt på skov og fjord. Vores stationcar blev indkøbt til at vi kunne køre med hund. Begge vores familier har haft hunde siden vi var børn, og flere i familien har hund i dag.

Vi holder meget af at gå ture i omegnen og synes vi savner det gode selskab af en rar hund, både på ture og herhjemme. I ferierne tager vi ofte til Sverige, hvor vi evt. kunne have en newf med.

Kontakt:
Anne Liveng og Jørgen Jensen
Låddenhøj 121
4000 Roskilde

Opdateret 3. november 2017


 

Ultimate Web