Omplaceringshunde

På denne side vil vi bistå med at omplacere hunde, der af en eller anden årsag søger en ny og kærlig familie. For at få optaget en hund på omplaceringslisten skal man være medlem af Newfoundlandklubben i Danmark. Desuden skal hunden have en stambog, der er godkendt af DKK.

  • Hvis du har en hund, der søger nyt hjem, så skriv en tekst om den og send gerne billede med. Så vil vi sørge for, at den kommer her på siden.
  • Ønsker du at tilbyde et godt og blivende hjem til en voksen Newfoundland, kan du sende en mail med en lille tekst om jer. Så lægger vi jeres tekst ind  på siden her, og så kan det måske være hunden vælger jer.

Vil du gerne skrives op på denne side så skriv en mail til webmaster
Opslag, der er 3 måneder gamle slettes automatisk. Hvis man efter 3 måneder ønsker sit opslag bibeholdt på siden, bedes dette oplyst til ovenstående mail.


Newfoundland søger hjem

Der er pt. ingen lige nu. 


Familie søger Newfoundland

Vi er kommet dertil, hvor vi overvejer, at Tot ,15 måneder han newf skal have en storebror.

Han må meget gerne hvile i sig selv, komme når man kalder, være glad og tillidsfuld, kunne sammen med andre hunde, være vant til at være inde,  kunne være alene hjemme, gerne rejsevant - sådan en fyr som Nalle var ..

alt i alt en vovse, der kan holde Tot lidt i ørene.

Kontakt gerne Annette på mail pastisnam@yahoo.dk

Opdateret 31. juli 2017


Vi søger en tæve Newf som kan holde vores anden omplaceringshund med selskab. Vi har i forvejen en brun tæve på 6 år. Det er ligegyldig,t hvilken farve den nye hund har. Den skal kunne med børn i alle aldre og kunne være alene hjemme, og gerne rolig.

Kontakt Karin Mørck på mail metteditte@icloud.com

Opdateret 6. august 2017


 

Ultimate Web