Omplaceringshunde

På denne side vil vi bistå med at omplacere hunde, der af en eller anden årsag søger en ny og kærlig familie. For at få optaget en hund på omplaceringslisten skal man være medlem af Newfoundlandklubben i Danmark. Desuden skal hunden have en stambog, der er godkendt af DKK.

  • Hvis du har en hund, der søger nyt hjem, så skriv en tekst om den og send gerne billede med. Så vil vi sørge for, at den kommer her på siden.
  • Ønsker du at tilbyde et godt og blivende hjem til en voksen Newfoundland, kan du sende en mail med en lille tekst om jer. Så lægger vi jeres tekst ind  på siden her, og så kan det måske være hunden vælger jer.

Vil du gerne skrives op på denne side så skriv en mail til webmaster
Opslag, der er 3 måneder gamle slettes automatisk. Hvis man efter 3 måneder ønsker sit opslag bibeholdt på siden, bedes dette oplyst til ovenstående mail.


Newfoundland søger hjem
Opdateret 29.05.2024


Søde Elton på 15 måneder søger en ny familie.. Han bor stadig hos sin opdrætter i Sverige ved kennel Topbears

Elton vil først og fremmest elskes og nusses om, men han elsker også at vise sig frem på udstillinger :)

Kontakt: 

Viola Eriksson

Matteröds Maglehult 2764

282 91 Tyringe

070-94 66 000

Email:Top.Bears@live.se

 


 

hej vi er søger en new.f. i alderen 1 til 3 eller der omkring. gerne en han hund, men ikke et krav. vi kender til racen i forvejen da vi har 3 stk. den sidste vi havde måtte desværre aflives tilbage i januar 2024 på grund af alderdom. vi kan tilbyde en grund med massere af plads, i forstaden af Odense. 

om mig selv: Mit navn er Bjarne Johansen, og er lige gået på pension og har der for rig mulighed for at kaste min kærlighed over en new.f. min voksne datter(33 år) vil være en stor del af valget af hunden, da hun vil komme til også at have meget med den at gøre sammen med hendes søn (6år) og hendes Old English Bulldog (hun på 6 år)  

 

tlf. Bjarne Johansen: 22775584

Charlotte Johansen (datter) 26298281 eller mail Cjjohansen1991@gmail.com

Ultimate Web