Velkommen til Newfoundlandklubben i Danmark
     

HUSK!

Ordinær generalforsamling lørdag den 6. maj 2017, kl. 13.00

foregår i Nyborg Idræts- & Fritidscenter, Storebæltsvej 13-15, 5800 Nyborg.

Generalforsamlingen gennemføres i henhold til klubbens vedtægter §§ 11 - 14. Vedtægterne kan læses her. For at være opstillings- og stemmeberettigede skal kontingent, jf. vedtægterne være indbetalt mindst 3 måneder før datoen for afholdelse af generalforsamlingen - dvs. senest den 6. februar 2017.

I henhold til vedtægternes overgangsbestemmelser er 4 personer på valg i 2017. Tre af de nuværende bestyrelsesmedlemmer, der alle er villige til genvalg, er valgt med akklamation, da der kun var netop de tre kandidater til bestyrelsesvalget ved fristens udløb den 1. marts 2017. Der skal derfor ved suppleringsvalg ved den ordinære generalforsamling vælges endnu et medlem til bestyrelsen, og 2 suppleanter.

Bestyrelsen opfordrer alle medlemmer til at deltage i generalforsamlingen. Såfremt du endnu ikke har meldt dig til endnu, så giv besked til Karin Hartmeyer, så der også er sandwich, vand og kaffe/the til dig.

På bestyrelsens vegne

Wivi Mørch
Formand

VIGTIG NY INFORMATION FRA BESTYRELSEN!

Bestyrelsen har modaget meddelelse fra Jan Marker om, at han af private årsager udtræder af bestyrelsen med øjeblikkelig virkning. Vi vil gerne takke Jan for hans mangeårige indsats i klubarbejdet.

Som suppleant har bestyrelsen indkaldt Dorthe Rolver, der er den næste suppleant, der i henhold til valget ved sidste års generalforsamling, kan indkaldes til bestyrelsen. Dorthe har accepteret at indtræde i bestyrelsen, hvilket vi er meget glade for

På bestyrelsens vegne

Wivi Mørch
Formand

Husk! Sidste frist for tilmelding til dobbeltudstillingen i Krogsbølle er den 1. maj 2017, kl. 08.00.

Vil du campere i forbindelse med udstillingerne - så læs mere her

TILLYKKE TIL DE DYGTIGE JUNIORHANDLERE

Fra venstre mod højre ses guldvinder Cecilie Von Bruhn Krarup,sølvinder Cecilie Groth og bronzevinder Peder Nielsen. Kæmpe tillykke til jer alle for de flotte præstationer i 2016.

Senest opdateret:
23 apr Referat af medlemsmødet
13 apr Lydighedstræning på Falster
01 apr Hvalpelisten
27 mar Landtræning - Vandgruppe Syd
23 mar Vandweekend i Korsør - mulighed for fotografering
21 mar Davinde mm
16 mar Titelgalleri opdateret
16 mar Omplaceringshund søges
09 mar Introdag Vandgruppe Sj. Midt
08 mar Region Jylland Vest
05 mar Region Jylland Nord
03 mar Gold Cup 2017 program
26 feb Referater af BE-møder
24 feb Ny redaktør på NFP
21 feb Hitliste
01 jan Ny farveregistreringsmulighed

Ny jubilæumssponsor

Det er med stor glæde, at Newfoundlandklubben kan byde velkommen til Eukanuba som jubilæumssponsor for alle klubbens udstillinger og officielle vandprøver i forbindelse med klubbens 50 års jubilæum her i 2017. I vil komme til at se forskellige tiltag fra Eukanuba i årets løb, og selvfølgelig vil der også være præmier til vinderne på både udstillinger og vandprøver fra Eukanuba eller andre firmaer, som Eukanuba arbejder sammen med.

Der vil blive orienteret nærmere om sponsoratet både her på klubbens hjemmeside, i kataloget til Vinterspecialen, samt i den første Newf Post i jubilæumsåret.

Vi glæder os meget til det videre samarbejdet med Euknauba i forbindelse med klubbens 50 års jubilæum i 2017.

Newfoundlandklubbens Bestyrelse og Jubilæumsudvalget

Årets Newfie 2016
Sanne Andersen

Vil du være med til at hjælpe i jubilæumsåret - så læs mere her

Ultimate Web