Region Sjælland Øst

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Øst.

Region Sjælland Øst dækker geografisk set kommunerne Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund, Allerød, Hørsholm, Egedal, Furesø, Lyngby-Tårbæk, Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Høje-Tåstrup, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Frederiksberg, København, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør, Roskilde, Lejre, Greve, Solrød, Køge, Stevns, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Tilmeld jer vores Nyhedsmail ved at maile til: eschwartz@post5.tele.dk og skriv: Nyhedsmail-øst
 


Kommende arrangementer

Online Regionsmøde

Tirsdag 11. maj kl. 19.00

FÆLLES ZOOM REGIONSMØDE FOR SJÆLLAND ØST, VEST OG SYD

For at deltage skal du være medlem af Newfklubben, Du får en kode tilsendt, hvis du sender en pb eller mail til charlotte.kaas@email.dk med navn og medlemsnummer. Dagen før mødet sender jeg koden samt linket til ZOOM mødet.

Inden årets generalforsamling skal der holdes regionsmøde, hvor vi bl.a. vælger repræsentanter og finder på aktiviteter. 

Det har været meget sparsomt med aktiviteter siden sidste møde, der blev holdt 25/2-20.

Hvad kunne vi tænke os at lave for, med og om vores newfer?

Årligt tilbagevendende aktiviteter, der måske kan gennemføres igår:

Andelslandsbyen Nyvang

Ø-tur

Julegåtur

Regionerne har til formål lokalt og under hensyn til klubbens formål at afholde aktiviteter for medlemmerne i regionens område. Det kan være traveture med hundene, lydighedskurser for både hvalpe og voksne, eller undervisning i at udstille sin hund eller passe hundens pels, ligesom der ofte er gode foredrag.

Hver region ledes af en regionsstyrelse bestående af 3 medlemmer, som skal være medlemmer af klubben. De vælges ved urafstemning blandt de medlemmer, der er bosiddende i regionen.

 

 

Ultimate Web