Region Sjælland Øst

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Øst.

Region Sjælland Øst dækker geografisk set kommunerne Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund, Allerød, Hørsholm, Egedal, Furesø, Lyngby-Tårbæk, Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Høje-Tåstrup, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Frederiksberg, København, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør, Roskilde, Lejre, Greve, Solrød, Køge, Stevns, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Tilmeld jer vores Nyhedsmail ved at maile til: eschwartz@post5.tele.dk og skriv: Nyhedsmail-øst
 


Kommende arrangementer

Hesede Skov, Svenskekløften
søndag d. 21-10-18 kl. 11.00

Syd for Haslev finder man i Hesede Skov et meget anderledes "dramatisk" skovområde, hvor der pludselig midt i skoven åbner sig en høj, stejl kløft på 30-35 meters højde (Istidens smeltevand har flået jorden væk!). Det er et skønt sted til en skovtur, hvor børnene kan lege på skrænterne og svinge sig i et ophængt reb (gynge) på et plateau midt i kløften. På sin vej til kløften passerer man Paradishaven, hvor man kan se en masse, forskellige importerede planter gennem ca. 100 år. Ifølge sagnet gemte svenskerne sig her for Gjøngehøvdingen under krigen i 1660.

Vi går ad en sti der går gennem skoven og langs søen. Ruten er rig på fugleliv og egnet til både løb, cykling, barne-/klapvogne, rullestole og gangbesværede.

Startsted: P-plads, Vila Galina Vej - Gisselfeld Skov, med skiltning til Paradishaven og Svenske-kløften.

Fra Næstved - Rønnede landevejen, rute 54, køres ad Villa Galina vej gennem Hesede Skov frem til Parkeringspladsen.

 

 


 

.

 

   
   

 

   
   


 

 

  

 

 

 

Ultimate Web