Region Sjælland Øst

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Øst.

Region Sjælland Øst dækker geografisk set kommunerne Halsnæs, Gribskov, Helsingør, Hillerød, Fredensborg, Frederikssund, Allerød, Hørsholm, Egedal, Furesø, Lyngby-Tårbæk, Ballerup, Herlev, Gladsaxe, Gentofte, Høje-Tåstrup, Albertslund, Glostrup, Rødovre, Frederiksberg, København, Ishøj, Vallensbæk, Brøndby, Hvidovre, Tårnby, Dragør, Roskilde, Lejre, Greve, Solrød, Køge, Stevns, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Tilmeld jer vores Nyhedsmail ved at maile til: eschwartz@post5.tele.dk og skriv: Nyhedsmail-øst
 


Kommende arrangementer

 

Trimme-dag/pelspleje: Søndag d. 05.06.22 kl 10-14 - foregår i Jagthytten ved Selsø, Selsøvej 24, 4050 Skibby

Pelspleje, kursus ved Mulle Andersen

Medbring gerne egne børster og sakse. Samt et bord. Har du ikke et transport-egnet bord, så skriv det ved tilmelding Så ser vi om vi kan skaffe nogle. Dagen kommer til at omhandle hvordan vi får bugt med hundes pels og kan holde den til hverdag. Mulle vil vise i små etaper, hvordan man kan klippe og børste, så selv de værste filter kan komme til bunds. Mulle vil vise de forskellige redskaber, som hun har og hvordan de skal bruges. Under undervisningen vil Mulle gå rundt og snakke med hver enkelt, hvis der skulle være nogle spørgsmål.

Der vil være mulighed for at bestille en lækker sandwich til frokost til kr 35 - du kan vælge mellem: Flæskesteg Skinke & ost Æg & tomat Roastbeef Der bliver også mulighed for at købe sodavand/vand. Derudover vil der være mulighed for at få kaffe/The/kage. Vi håber du har lyst til at deltage. Vel mødt

 
   


Andelslandsbyen Nyvang
Søndag d. 26.06.22 kl. 11.00
Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk

Vi mødes på parkeringspladsen.

Ta' med på en tidsrejse til en lyslevende fortid på det aktive frilandsmuseum for hele familien.
Oplev lyden af smedens hammer, duften af kaffe på husmandsstedet og mejeriets ny kærnede smør. Brugsen og slagteren bugner af gode varer og landbetjenten sørger for ro og orden. Kort sagt: Træd ind i en lyslevende fortid bemandet med folk i datidens dragter i færd med det daglige gøremål.
Der er entre på kr. 140,00 pr. person. Hvis vi er 10 koster det
Kr. 130,00.

Der er flere steder, hvor vi kan sidde drikke kaffe og spise frokost. Det er muligt at købe mad derude.

Se mere på www. andelslandsbyen.dk 

 
   

Grill eftermiddag/Aften Lørdag d. 27.08.22 kl. 15.00 i Køge Marina 

Når i kommer ad Værftsvej og drejer ind på Bådehavnen, 4600 Køge, så kør lidt længere frem, til i komme til en bom på højre side, der står vi og lukker jer ind. Vi mødes kl. 15.00 og går en tur, hvor hundene evt. kan bade. Bagefter griller vi vores medbragte mad. Der er som sædvanlig et fad med gode oste til dem der har lyst. Tag hele familien med alle er velkomne.

 

 

 

Ultimate Web