Region Jylland Øst

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Jylland Øst

Region Jylland Øst dækker medlemmer med bopæl kommunerne: Randers, Norddjurs, Syddjurs, Århus, Favrskov, Silkeborg, Skanderborg, Odder, Horsens, Samsø, Hedensted,  men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Regionen er nyoprettet og der er derfor pt desværre ingen regionsrepræsentanter. Hvis du bor i regionen og er interesseret i at være med til at planlægge og gennemføre aktiviteter i regionen, så kontakt bestyrelsens regionskontaktperson.


Kommende aktiviteter


INDKALDELSE TIL FÆLLES ZOOM REGIONSMØDE FOR Jylland Øst og Syd samt Bornholm d. 20 MAJ Kl. 17.00 til 18.00

For at deltage skal du være medlem af Newfoundlandklubben DK. Du får en kode tilsendt, hvis du sender en mail til: 1slr@mil.dk med navn og evt. medlemsnummer. Dagen før mødet får du tilsendt koden samt linket til ZOOM mødet.

Inden årets generalforsamling skal der holdes regionsmøde, og da der ikke på nuværende tidspunkt findes Repræsentanter for de tre regioner, står bestyrelsen for at afholde det årlige møde.

På mødet skal der bl.a. vælger repræsentanter og finder på aktiviteter.

Op til mødet må i godt tænke over hvad i kunne tænke jer at lave for / med og om jeres newfer?

Det kunne Fx være årligt tilbagevendende aktiviteter, så som:

Besøge historiske steder

Gåture mm.

Julegåtur

Hyggelig sammenkomst

Lære om pelspleje

Hunde førstehjælp mm.

Ja kun fantasien sætter grænser

Regionerne har til formål lokalt og under hensyn til klubbens formål at afholde aktiviteter for medlemmerne i regionens område. Det kan være traveture med hundene, lydighedskurser for både hvalpe og voksne, eller undervisning i at udstille sin hund eller passe hundens pels, ligesom der ofte er gode foredrag.

Hver region ledes af en regionsstyrelse bestående af 3 medlemmer, som skal være medlemmer af klubben. De vælges ved urafstemning blandt de medlemmer, der er bosiddende i regionen.

De bedste hilsner Bestyrelsen

Ultimate Web