Region Jylland Vest

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Jylland Vest.

Region Jylland Vest, dækker medlemmer med bopæl i kommunerne: Viborg, Ikast-Brande, Herning, Ringkøbing-Skjern, Holstebro, Lemvig, Struer, Skive, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.


Kommende aktiviteteter 2021:

Vandprøve i Humlum 28-30. maj 2021:

Vandgruppen Jylland vest og regionerne Nord og midt og Vestjylland vil gentage succesen fra år 2019. Derfor inviterer de til år 2021's første vandlejr med tilhørende vandprøve d. 28., 29. og 30. maj 2021.
Det hele vil foregå på Humlum Fiskerleje og Camping, Bredalsvigvej 5, 7600 Struer.
Campingpladsen har hundebad, hunde ø osv. Hundene er gratis at have med på camping.

Vandprøven vil foregå lør. d. 29. maj.
Læs mere om vandregler osv. på 
http://www.newfclub-vand.dk/
OBS! På nye vandregler!

Overnatningsmuligheder i campingvogn, telt eller lign.:
2 voksne med strøm: 235 kr. pr. døgn.
Børn (0 år): Gratis
Børn (1 – 12 år): 45 kr. pr. døgn
Teenager (13 – 18 år): 60 kr. pr. døgn.
Book en plads på tlf.: 97 86 13 04 – Sig at I kommer fra Newfoundlandklubben

Hytter og værelse er optaget!

Hytter og værelse kan forlades om søndagen når det passer den pågældende person/familie.

Tilmelding til vandprøven på www.hundeweb.dk. Udlændinge kan ligeledes tilmelde sig via hundeweb. Hvis der er problemer med tilmelding, kan man tilmelde på tilmeldingsblanketten som forefindes på http://www.newfclub-vand.dk/

Igen i år vil der være fællesspisning, både til morgen- og aftenmad.
Vi serverer mad på følgende tidspunkter:
Fredag: Aftensmad, Kartoffelsalat med frikadeller
Lørdag: Morgenmad, frokost og aftensmad, mørbrad gryde m. ris.
Søndag: Morgenmad og frokost.
Vi kan oplyse, at morgenmad bliver rundstykker med pålæg. Drikkevarer og service skal selv medbringes.

Priser for mad:
Voksne: Aftensmad 50 kr. Frokost (sandwich) 35 kr. Morgenmad 25 kr.
Børn 4 – 12 år: Aftensmad 25 kr. Frokost (sandwich) 35 kr. Morgenmad 12 kr.
Børn under 4 år: Gratis, undtagen frokost – Sandwich pris, 35 kr.

Mulige sandwich: Kylling/bacon, skinke/ost, æg/rejer, roastbeef, frikadelle, ribbenssteg og fiskefilet.

Ønskes der bestilling af mad, så send en mail til Mia Thulstrup, mialarsen88@hotmail.com og skriv hvor mange voksne og børn (husk alder) der ønsker mad, samt til hvilke måltider og hvilke sandwich. Selve betalingen gives der oplysninger om, når jeres mail besvares.

S. U. TIL MAD SENEST D. 16. MAJ, AF HENSYN TIL "KØKKENET".

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trimmedag og regionsmøde

Region midt og Vestjylland håber at kunne afholde trimmedag med tilhørende regionsmøde 

Sæt derfor kryds i kalenderen lørdag d. 6. Marts.

Vi mødes kl. 10 ved Heidi Frølund på adressen Tingvej 6, 7600 Struer.

Til trimmedag vil de basale metoder til at kunne holde en newfs pels gemmegåes. Så der vil blive en masse hygge og nus om vores hunde. Tag gerne dit eget trimmebord med hvis du har (ellers har Heidi en der kan lånes). Husk alt dit grej til at børste og klippe din newf.

Til regionsmødet vil der være lidt godt til ganen - måske en vil bage?

Til mødet skal alle vores idéer frem... Hvad har du/I lyst til, at vi skal lave med vores newfoundlændere i år 2021? Har du idéer, så skriv dem ned og medbring til mødet.

Vi skal have fundet regions- og vandgruppe repræsentanter. Kunne dette være noget for dig, så giv gerne lyd til Boanna Frølund på Facebook eller på boanna_frolund@hotmail.com

Og lidt flere ting skal der tales om.

Håber at mange kunne have lyst og mulighed for at deltage.

Skulle man være forhindret i at deltage, men har gode idéer, så send dem til Boanna, og de vil blive taget med til mødet (eller skriv dem i en kommentar til begivenheden).

Der vil være sprit og holdt afstand 

HUSK at melde jer til, så vi ved hvor mange trimmeborde der skal være plads til, samt hvor mange stole der skal findes frem.

Mvh. Regions midt og Vestjylland.

 

Kommende arrangementer:

Vandlejr d. 28., 29. og 30. maj med tilhørende vandprøve d. 29. maj.

Vandlejren bliver afholdt på Humlum Fiskerleje og Camping (Bredalsvigvej 5, 7600 Struer). Mere info om dette kommer senere.

OBS! Vandlejren bliver afholdt af Vandgruppen Jylland Vest, region midt og Vestjylland samt region Nord

 

Stafet for livet af holdes i Aalborg i august. Nærmere dato mangles og information herom kommer snarest.

OBS! Stafet for livet afholdes både af region Nord samt region midt og Vestjylland.


 

Kommende aktiviteter 2019:

 

Indbydelse til vandlejr

Region midt og Vestjylland afholder vandlejr d. 17., 18. og 19. maj 2019. Arrangementet kommer til at foregå på Humlum Fiskerleje og Camping. Der vil være hygge/træning d. 17., og vandprøver både d. 18. og 19. maj. Fredag og lørdag vil der være fællesspisning om aftenen. Vi håber også på fælles morgenmad.

Det vil være muligt at campere på campingpladsen for 207 kr. for to pers. For to nætter. 40 kr. for børn pr. overnatning.

Det er muligt at leje en campingvogn fra fredag – søndag for 1000 kr. eller torsdag – søndag for 1400 kr. Campingvognen vil være opstillet ved ankomsten. OBS! I disse campingvogne og fortelte, må hunde kun befinde sig i et bur i forteltet.

Bestilling af pladsreservation: 97 86 13 04
Bestilling af lejet campingvogn: 22 30 66 53

Mvh. Region midt og Vestjylland
Rikke Johannesen, 29 84 34 03 & Boanna Frølund, 60 61 96 77

Flere oplysninger kommer og løbende. Du/I kan følg med på facebook siden: ”Newfoundlandklub Region Midt og Vestjylland

 

Tidligere aktiviteter


Julegåtur:
Først i december afholdt region julegåtur i ’Den gamle by’ i Århus. Trods en våd dag, var der stor opbakning til dette arrangement og folk med Newfoundlændere kom fra hele Jylland for at deltage. Vi var oppe på 20 hunde i alt. Dette vil vi i regionen sige tusind tak for. Hundene nød alt opmærksomheden. De blev klappet og nusset udover alle grænser fra museets gæster. Vi som ejere af Newfoundlænderen nød også at kunne vise vores fantastiske race frem. Tak for dagen – Vi ses forhåbentligt til år 2019’s julegåtur.


Trimmedag/regionsmøde:
Vi har afholdte en rigtig hyggelig trimmedag først i februar, hvor alle kunne lære teknikker til at børste og klippe deres skønne hunde. Både som familiehund og som udstillingshund. Der var 10 dejlige hunde som deltog i denne skønne dag. Efter en masse børstning og klipning, fik hundene lov til at lege i haven alt imens ejere gik ind til en bid brød og noget kaffe. Regionsmødes blev her afholdt og vi kom frem til forskellige aktiviteter, ny regionsrepræsentant osv., som du/I kan læse mere om herunder.
 

Ny regionsrepræsentant
Region midt og Vestjylland vil sige tusind tak til Lone Dahls år som regionsrepræsentant. Lone vil fremover stadig være behjælpelig i regionen, hvorved vi også har mulighed for at trække på Lones kompetencer. Og som vanligt, ligger Lone stadig hus og have til regionens arrangement i september. Lone har overladt pladsen til Carsten Gøtzsche, som nu vil prøver kræfter af som repræsentant for regionen.
Hej newfoundlænder folk.
Jeg hedder Carsten og er gift med Susanne. Sammen har vi newfoundlænderen Baloo (Moonshinelovers Vaiana's Maui). Baloo er vores første Newfoundlænder, men han er ikke den første hund. Vi har haft hund siden 1981, både schæfer og collier. Da vi mistede den sidste collie på grund af alder og vi skulle have en ny familiehund, ønskede jeg en newf, da jeg er opvokset med racen.
Da vi fik nys om, at der var en newfklub med en tilhørende region i midt og Vestjylland skulle dette undersøges. Vi opdagede her, at der blev arrangeret mange ture med hunden, og de samtidig også havde gang i det store vandarbejde der er inde for newfoundlændere. Dette ville jeg og ikke mindst min kone gerne være den del af, så selvfølgelig skulle vi da være med i klubben. Jeg har dog ikke den store kendskab til vandarbejdet, men synes det ser interessant ud. Derfor skal det prøves med Baloo, med hjælp fra de dygtige folk vi har her i regionen, som jeg nu er blevet en del af. Jeg glæder mig til at arbejde ved de andre repræsentanters side, og håber på, at vi får udarbejdet noget godt.
Mvh. Carsten Gøtzshe.

Træningsdag i Hurup Thy d. 26-04-2015

Der var 10 tilmeldte til vores arrangement men desværre fik vi nogle afbud på grund af personlige årsager. Vejret var kanon og lige til en god træningsdag, Folk mødte glad og spændte op, og hundene var meget glade for at se hinanden. Vi begyndte at lave forskellige kontakt øvelser for at få ro på hundene, som f.eks. skulle hunden gå imellem ejernes ben og det have vi altså meget sjov med:) det var lige før vi have fået en skade :)hvorefter vi gik lineføring. Efterfølgende skulle hundene løbe ud til 4 spande og få en godbid, bagefter lavede vi indkald hvor alle hunde fandt deres ejerJ Derefter havde jeg lavet en agility bane med spring, tunnel, pose, Salmon og et hjul. Alle hundene var rigtig glade for at prøve det og man må sige at de tog det fantastik og efter få gange gik de lige igennem alle forhindringerne, så kæmpe succes for både hunde og ejere. Så tog vi kaffe og kage og fik snakket en masse. Bagefter skulle de igennem en konkurrence, jeg havde lavet forskellige øvelser hvor hundene skulle vælte 5 flasker på tid, en lille agility bane de skulle igennem på tid, 4 spande hvor hundene skulle løbe ud på tid og en spand med vand hvor de skulle fange 5 godbider i. Den heldige vinder blev Fnug J

Det var en rigtig god dag og alle hundene tog godt imod udfordringerne, og ejerne fik lært at samarbejde med deres hund og dem som var par lærte at samarbejde sammen. Alle fik en træt og glad hund med hjem J 

Store badedag i Lilleris

Vi havde en fantastisk tur til Lilleris hundesvømmebad. Mange unge hunde mødte op og alle kom en tur i baljen. Kæmpe nydelse for både hunde og ejere. Efter svømmeturen benyttede flere sig af hundelegepladsen hvor hundene rigtig kunne boltre sig. Et par af deltagerne havde bagt LÆKKER kage til kaffen, mums! TAK for det. Hundene fik sig noget af en oplevelse, dejligt at se hvor godt de unge hunde har det med hinanden. Tænker at alle fik sig en MEGET træt hund med sig hjem ;)

 

Regionsmøde jylland-midt

Vores årlige regionsmøde havde vi i år slået det sammen med en trimme dag, og så fik i år var vi flere end os selv til mødet ;-)

På mødet blev vi enige om at 5-6 arrangementer årligt ville være passende. Der var samtidig også stemning for noget mere fast f.eks. svømning i lilleris samt ringtræning eller lignende, det kigger vi på.

Vi fortalte om fordelene og vigtigheden af at være medlem af Newfoundlandklubben. Uden vores klub mangler vi et tale rør til DKK, og NFK er vores garant for at racen forsat vil være at finde i mange år frem. Derfor blev vi enige om at man skal være medlem af klubben for at deltage i regionens arrangementer. Det er dog muligt at deltage på prøve en enkelt gang inden medlemskab for at se hvad det er for noget.

Vi blev også enige om at vores arrangementer skulle koste 25kr. pr voksen (børn gratis) herudover kan der være en pris for hunden.  

Ud over fine ny klippede newffer fik vi to nye medlemmer i klubben denne dag ;) Tak for det.. 


Gåtur i Silkeborg d. 9. marts 2014

Ultimate Web