Region Sjælland Vest

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Vest.

Region Sjælland Vest dækker geografisk set kommunerne Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Sorø, Ringsted, Næstved og Slagelse, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem/har lyst til at blive medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Du kan finde information om regionens arrangementer her og på regionens facebook side: Newfoundland Klubben, Region Sjælland, og hvis vi husker det inden deadline i Newfposten.


Kommende arrangementer

Online Regionsmøde

Tirsdag 11. maj kl. 19.00

FÆLLES ZOOM REGIONSMØDE FOR SJÆLLAND ØST, VEST OG SYD

For at deltage skal du være medlem af Newfklubben, Du får en kode tilsendt, hvis du sender en pb eller mail til charlotte.kaas@email.dk med navn og medlemsnummer. Dagen før mødet sender jeg koden samt linket til ZOOM mødet.

Inden årets generalforsamling skal der holdes regionsmøde, hvor vi bl.a. vælger repræsentanter og finder på aktiviteter. 

Det har været meget sparsomt med aktiviteter siden sidste møde, der blev holdt 25/2-20.

Hvad kunne vi tænke os at lave for, med og om vores newfer?

Årligt tilbagevendende aktiviteter, der måske kan gennemføres igår:

Andelslandsbyen Nyvang

Ø-tur

Julegåtur

Regionerne har til formål lokalt og under hensyn til klubbens formål at afholde aktiviteter for medlemmerne i regionens område. Det kan være traveture med hundene, lydighedskurser for både hvalpe og voksne, eller undervisning i at udstille sin hund eller passe hundens pels, ligesom der ofte er gode foredrag.

Hver region ledes af en regionsstyrelse bestående af 3 medlemmer, som skal være medlemmer af klubben. De vælges ved urafstemning blandt de medlemmer, der er bosiddende i regionen.

Ultimate Web