Region Sjælland Vest

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Vest.

Region Sjælland Vest dækker geografisk set kommunerne Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Sorø, Ringsted, Næstved og Slagelse, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem/har lyst til at blive medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Du kan finde information om regionens arrangementer her og på regionens facebook side: Newfoundland Klubben, Region Sjælland, og hvis vi husker det inden deadline i Newfposten.


Kommende arrangementer

21/1-2018
kl. 11.00 

Langs stranden ved Klarskoven, KorsørNytårsgåtur: Korsør Lystskov

Det bliver yndlingsturen igen, der var ikke så mange, der fik chancen sidste år. Vi starter på p-pladsen ved Comwell Klarskovgaard og gå langs stranden til Vester Bøgebjerg. Her vender vi om og går hjem gennem skoven. Varm kaffe og blødt brød venter os, når vi kommer tilbage til p-pladsen. Turens længde max 7 km.


Mødested: P-pladsen ved Comwell Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør – vi medbringer kaffe/te og lidt sødt til.

6/3-2018
kl. 19.00

Medlemsmøde
Det bliver et fælles møde for hele Sjælland, hvor klubbens regionsansvarlige også deltager.
Valg til region Sjælland Vest

Man vælges for en periode af 3 år. Som regionsrepræsentant er man med til at planlægge, arrangere og afvikle de aktiviteter, der afholdes i regionen. Det kan være ting som gåture, foredrag, mødeaftener, måske et skue eller en officiel udstilling, osv. osv.

Region Sjælland Vest dækker geografisk set kommunerne: Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted, Næstved, Faxe
Stk. 6. På medlemsmødet i regionen vælges 1-3 regionsrepræsentanter, som skal varetage regionens lokale arbejde og regionens samarbejde med bestyrelsen

Efter den officielle del af mødet vil Arno Mark, nærmere præsentation er vist ikke nødvendig, "gå i hundene". Ja det hedder hans indlæg, han fortæller om klubben, klubbens historie, regionerne, vandarbejdet, Newfposten og meget mere. Så det er en endnu god grund til at deltage i regionens medlemsmøde.

2/4-2018
kl. 14.00

Påskegåtur: Kongsgaarden, Vester Broby v. Sorø 

Den traditionsrige påskegåtur, som altid falder på 2. påskedag, tager sit udgangspunkt på Kongsgaardens p-plads, herfra har vi mulighed for at vælge den korte eller den lange rute ud i den fredede Suså-ådal, eller vi kan kombinere dem og få en lidt længere tur alt efter humør, vejr og vilde dyr. De vilde dyr er får og heste, så der er mulighed for socialisering. Tilbage på p-pladsen kan vi nyde lidt påskegodter. Turens længde max 3 km.

5/5-2018 kl. 11.00

Dybesø, Rørvig

Dybesø er trods sit navn kun 1-2 meter dyb. Søen er meget idyllisk med sin beliggenhed i det nordligste Odsherred mellem Rørvig og Korshage, omkranset af plantage og krat. Stien er en del af Geopark Odsherred. Efter turen, som har en længde på ca. 2 km, er der mulighed for frokost hos Rørvig Fisk og Røgeri.

Tilmelding er nødvendig, hvis vi vil spise samlet.

10/6-2018
kl. 11.00

Fællestur: Nyvang, Holbæk 

Vi gentager succesen fra 2017 og laver igen en fælles tur med Øst og Vest. Vi tager turen rundt i den hyggelige, historiske andelslandsby, Nyvang. Efter turen er der mulighed for at købe frokost eller indtage den medbragte mad under skyggefulde træer.

Entré ca. 120 – vi kan opnå rabat ved samlet køb af billetter, så tilmelding til Eva fra Øst eller Charlotte fra Vest.

Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk, se mere på www. andelslandsbyen.dk

2/9-2018
kl. 10.45

Ø-tur: Agersø

Det har i mange år været en tradition at besøge en af områdets øer. Da det er længe siden sidst, er der ingen der kan huske hvilke og hvornår vi har været der. Så vi starter forfra med A og tager turen over sundet (Agersøsund) og går en tur ud til Agersø Skanse. Tilbage på havnen venter færgen til Stigsnæs. Det er muligt at forlænge opholdet og spise frokost i et af havnens spisesteder. Prisen for en returbillet til voksen er 53 kr. og barn 27 kr. Der er mulighed for rabat, hvis vi er mere end 10 personer.

Vi mødes på Stignæs Havn senest 15 minutter før afgang kl. 11.00, sejltiden er 15 min.

1/12-2018
kl. 11.00

Julegåtur i Nykøbing Sjælland

Juleturen går til den nordligste del af regionen. Nykøbing Sj. byder på et imponerende udbud af specialbutikker, caféer og restauranter, som tilsat et forhåbentligt smukt drys af sne, udgør kulissen for vores gåtur.

Vi mødes på p-pladsen på hjørnet ved Holsts Have og Bystrædet.

Ultimate Web