Region Sjælland Vest

Regionsrepræsentanter

På denne side finder du information om de tiltag og aktiviteter der foregår i Region Sjælland Vest.

Region Sjælland Vest dækker geografisk set kommunerne Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Sorø, Ringsted, Næstved og Slagelse, men er du og din familie bosiddende i et andet område, er I altid velkommen til at deltage i vores arrangementer. Eneste krav er, at man er medlem/har lyst til at blive medlem af Newfoundlandklubben i Danmark.

Du kan finde information om regionens arrangementer her og på regionens facebook side: Newfoundland Klubben, Region Sjælland, og hvis vi husker det inden deadline i Newfposten.


Kommende arrangementer

27/1-2019
kl. 14.00 

Langs stranden ved Klarskoven, KorsørDet nye års første gåtur: Korsør Lystskov

Det bliver yndlingsturen igen igen, den er god at starte året med. Vi starter på p-pladsen ved Comwell Klarskovgaard og gå langs stranden til Vester Bøgebjerg. Her vender vi om og går hjem gennem skoven. Varm kaffe og blødt brød venter os, når vi kommer tilbage til p-pladsen. Turens længde max 7 km.


Mødested: P-pladsen ved Comwell Klarskovgaard, Korsør Lystskov 30, 4220 Korsør – vi medbringer kaffe/te og lidt sødt til.

27/2-2019
kl. 19.00

Medlemsmøde
Det bliver et fælles møde for hele Sjælland, hvor klubbens regionsansvarlige også deltager, håber vi.

Region Sjælland Vest dækker geografisk set kommunerne: Odsherred, Kalundborg, Holbæk, Slagelse, Sorø, Ringsted, Næstved, Faxe

Region Sjælland Øst dækker Storkøbenhavn, Nordsjælland afgrænset af Roskilde, Solrød, Køge og Stevns.

Kom og hør nærmere om regionen

Vi mødes hjemme hos Eva Schwartz, som er repræsentant for Sjælland Øst.

22/4-2019
kl. 14.00

Påskegåtur: Vejrhøj, Odsherred

Den traditionsrige påskegåtur, som altid falder på 2. påskedag, tager sit udgangspunkt på p-pladsen. Herfra går vi ad Vejrhøjstien gennem Bjergene, et afvekslende terræn, der stiger stejlt, næsten! fra lige vej ved havniveau til 121 m.o.h. på bronzealderhøjen Vejrhøj. Vejrhøj er en del af Geopark Odsherred. Tilbage på p-pladsen kan vi nyde lidt påskegodter. Turens længde ca. 6 km.

Mødested: Vindekilde Strandvej 29-17, 4540 Fårevejle

26/5-2019 kl. 11.00

 

Turen går til Lagunen ved Slagelse. Vi mødes ved hundehuset og går en god, hyggelig tur rundt om lagunen. Der er mulighed for at få dyppet poterne.

Mødested: P-pladsen, Elmedalsvej 1, 4200 Slagelse

16/6-2019
kl. 11.00

Fællestur: Nyvang, Holbæk 

Vi gentager succesen fra 2017-2018 og laver igen en fælles tur for Øst og Vest. Vi tager turen rundt i den hyggelige, historiske andelslandsby, Nyvang. Efter turen er der mulighed for at købe frokost eller indtage den medbragte mad under skyggefulde træer.

Entré ca. 120 – vi kan opnå rabat ved samlet køb af billetter, så tilmelding til Eva fra Øst eller Charlotte fra Vest.

Nyvangs Alle 4, 4300 Holbæk, se mere på www. andelslandsbyen.dk

8/9-2019
kl. 11.00

Ø-tur: Avnø Naturcenter

Det har i mange år været en tradition at besøge en af områdets øer. Den næste ø i det sjællandske ø-alfabet er Avnø.  Vi mødes ved naturcenteret og følger en eller flere af de afmærkede stier rundt på halvøen. Området byder på et rigt dyre- og fugleliv, som nok skulle få snuden i vejret på vores firbenede. Der er også en hundeskov, hvor de kan få lov at sondere terrnet på egen pote.
Medbring frokost og drikkelse til egen bespisning, vi giver kaffe og kage.

Mødested: Flyvervej 40, Avnø, 4750 Lundby

30/11-2019
kl. 11.00

Julegåtur

Juleturen går til ... - ja, hvor ville det være hyggeligt at få gang i julestemningen; lade newferne blive fotograferet med en julemand; nyde et glas gløgg og et par æbleskiver. Kom med dit bud på Newfernes juleby 2019

Vi mødes - oplyses senere.

Ultimate Web